NAturisták MAgyarországi SZövetsége
Természetesen szabadon!
2020. július 14., kedd - Őrs Archív hírek
XI. Naturista művésztábor, Szeged –
2016-06-07
A 11.-ik alkalommal megrendezendő művészhetünkre továbbra is várjuk aktív naturista képzőművészek jelentkezését az elérhetőségek (név, e-mail cím, telefonszám) és egy referencia-honlap linkjének megadásával.

A június 20.-tól 26.-ig tartó szikis képzőművészeti témájú héten, számos, immár összeszokott nemzetközi művésztagjaink fognak varázslatos , ihlettel telített környezetben, a város zajától távol, új erőre kapni és munkáikkal mindannyiunkat újra elbűvölni.

Vendégeink bepillantást nyerhetnek az alkotás sokszínű folyamatába, elbeszélgethetnek az alkotókkal, de aktívan is bekapcsolódhatnak, kreatív, minden korosztály részére tervezett programjaink keretében. Természetesen akinek a szívéhez nő egy-egy csodálatos alkotás, meg is vásárolhatja, galériás felárak nélkül.
Résztvevő alkotó tagjaink között lesznek festők, grafikusok, szobrászok, fotósok, tűzzománcozók és ékszerkészítők, de ugyanúgy helyet kapott a népi iparművészet, a testfestés és a performance, valamint a Land Art és a jobb agyféltekés rajzoktatás is. Záróeseményként ismét helyet adunk egy csoportos kiállításnak a közösségi faházban.

Művész vagy, esetleg van naturista képzőművész ismerősöd? Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot, várjuk jelentkezésedet!

Strand és kempingvendégeink, kicsik és nagyok, bátran keressétek művészeinket, mindenkit szeretettel várunk, töltsetek el egy kreatív, eseméydús és különleges hetet a szikin!

Sziasztok!

e-mail: info@natours.hu
e-mail: drsandor@natours.hu
telefon: +36-20-249-8616
Szervező
admin