NAturisták MAgyarországi SZövetsége
Természetesen szabadon!
2020. július 14., kedd - Őrs Archív hírek
Gyermeknap a szikin
2016-05-31

Szombaton szikrázó napsütés és gyönyörű koranyári idő kísérte végig a szikin megtartott gyermeknapunkat.

A legkisebbek számára betervezett programjaink választékában minden lelkes apró érdeklődő megtalálta a kedvére valót. Animátoraink kíséretében a legfiatalabbak közösen kitombolhatták magukat, volt akadályverseny, zsákbanfutás, fogócska és kötélhúzás, kidobósdi,- az ügyesebbek megmutatták nekünk azt is, milyen is az, ha még valaki belefér a hulla-hopp karikába és boldogul is vele :).

Nagy siker volt a közös bowlingozás is, majd ezek után Attila minden gyerkőc számára alapszintű kiképzést tartott csúzlizásból és íjászatból is. Kata és Dia vezetésével, sok sok érdekes fizikai és kémiai kísérlet kíséretében agysejtjeinket is megmozgathattuk, sokszor még a jelenlevő anyukák, apukák és nagyszülők is bámulatba estek. A „legveszélyesebb” kísérleteket persze megint Attillán hajtottuk végre, de mindenki megnyugtatására, sértetlenül túlélte :).

Ebéd után Misi bácsi konyhájáról minden édesszájú kisgyerek ingyen palacsintát kapott, majd rajzoltunk és lufi fejeket készítettünk, de az igazi siker a kókuszgolyó gyurmázása volt, na meg persze az eredmény folyamatos elfogyasztása. A recepciós azóta is sikertelenül keresi a számára megígért focilabda méretű kókuszos gombócot.

Reméljük mindenki remekül szórakozott, további eseményeinkből is lehet nyugodtan válogatni, van miből!

Sziasztok!

Kattints ide!

admin