NAturisták MAgyarországi SZövetsége
Természetesen szabadon!
2020. július 14., kedd - Őrs Archív hírek
Farsangi mulatságok a Szikin
2016-03-16
Természetesen az idén is megtartottuk a részünkről immár rendszerességgel megszervezett, kicsik és nagyok által várva várt szikis farsangi nudibulit. Habár ilyenkor „jelmez” viselete kötelező , az igazi naturisták persze jobbára ehhez csak festéket és egy-két kiegészítő kelléket használtak.


Összeszokott baráti társaságunk körében lelkes új tagokat köszönthettünk, akik reggelig tartották velünk a bulizás iramát. A jó hangulatról ismét DJ Aranyrúd gondoskodott, aki később jelmezének köszönhetően valódi kékvérű, nemesi mivoltát is felfedte nekünk.


Aki nem készült jelmezzel, az sem úszta meg, a testfestéssel mindenki kiélhette szunnyadó kreativitását. Persze az est fénypontja a jelmezes felvonulás és az eredményhirdetés volt! A Manó, Nemesember, Alsónadrágját Vesztette Matróz, Cicalány, Háremhölgy, Joker és Halálfejes Szörnytársa, az Egyiptomi Dinasztia Trió, a Szomorú Bohóc és az Erdei Varázsló társaságában fergeteges sikert arattak kedvenceink, az Erdei Tündérke és a bűbájos Hófehérke. Persze volt, aki Főnöknek érezte magát (Sanyi és Jancsi reakciója erre: Brühahaha!), volt kinek szivecskés/kérdőjeles jelmeze esetleges félreértéseknek adott okot. Na, meg volt aki csak Kísértet szerepében riogatott minket, sikertelenül....


És ha ez még mind nem volt elég, reggelig ment a szauna és a jacuzzi nonstop. A hosszú hétvégének hála, másnap és harmadnap is voltak vendégeink akik kihasználták a Sziki által nyújtott és csodálatos környezetben rejlő kikapcsolódás lehetőségeit.


Aki nem jött el, igazán felejthetetlen buliról maradt le, de megígérjük, bepótolhatja.


Köszönjük mindenkinek, jók és ötletesek voltak a jelmezek!


Képek itt!

admin