NAturisták MAgyarországi SZövetsége
Természetesen szabadon!
2020. július 14., kedd - Őrs Archív hírek
Disznótor a Szikin, 2016
2016-03-01
Az idén sem maradhatott el az immár rendszeresen megszervezett szikis disznótor, melyet ismét egy hosszú hétvégével, ottalvással, wellnessel, bulival, sok-sok kajával és jó hangulattal társítottunk.

A résztvevőknek, a magukkal hozott jó időnek, a bölléreknek és szorgos segítőiknek, valamint, de nem utolsó sorban az áldozatnak hála, jó hangulatban nem szenvedtünk hiányt.
Elsőként érkező vendégeink már pénteken csobbanhattak a kimondottan hűs vízben, de ment a jacuzzi és a szauna is, nonstop vasárnap reggelig.
Szombaton voltak, akik a konyhán szorgoskodtak, voltak akik a közösségi faház termében közös nótázás és szaunázás mellett forralt borral alapoztak meg a bőséges vacsorához. Persze ismét volt hideg vizes csobbanás, beszélgetés, pihenés, kikapcsolódás, mindez gitárzene kíséretében.

Este aztán a finom leves, töltött káposzta, sült hurka-kolbász után előkerültek a pálinkáspoharak is, és hála a DJ-nek volt talpalávaló , fergeteges hangulat.

A vasárnapi reggeli után eljőtt a búcsúzkodás ideje s mi könnyes szemmel lobogtattuk zsebkendőinket távozó vendégeink után… Mindenkit visszavárunk!

Külön köszönet a számos résztvevőnek, a próbaböllérnek, a sok szorgos segítő kéznek és a szervezőknek.

Ja, igen, lehet tovább mondogatni, hogy micsoda disznólkodás zajlik a Szikin!
Képek itt!
admin