NAturisták MAgyarországi SZövetsége
Természetesen szabadon!
2020. július 14., kedd - Őrs Archív hírek
Sporthét 5. nap
2015-07-26
Egy fontos dolog még a tegnapi beszámolóhoz: este hatalmas karaoke buli volt! Mindenki összegyűlt a büfé előtt és nagyon jó kis produkciókat lehetett ám hallani. A házigazda megint Dj Aranyrúd volt.
Péntek az pedig a gyerekek napja volt. Minden korosztályból nagyon sok gyerek, összességében 44 (!) résztvevő volt és mind nagyon ügyesen szerepeltek és a sportok többségében részt vettek.
Reggel kezdték a 100m-es futással, távolugrással, fekvőtámasszal, majd a nagyon népszerű jégköpővel folytatták. (A felnőtt jégköpőt végül szombaton kellett megtartani, mert a sok gyerek meg a meleg miatt is kifogyott a jégkészlet.) A parton volt a mini peca, a lufidobó, amit ugye hatalmas luficsata követett minden gyerek örömére és az almaevés is ott volt, amin felnőttek is indultak. :-)
Délután szkanderoztak és mini sziki szumóztak. Majd mindezek után volt a díjátadó ünnepség ahol mindenki megkapta az oklevelét, érmet és rengereg ajándékot is. A gyerekek diszkójával zárult a nap.
Képek itt!
Sporthét 6. nap
2015-07-26
Elérkezett az utolsó sportos nap. Ugyanúgy, mint a gyereknapon, itt is az atletikus sportok nyitották a napot (100m futás, távolugrás, fekvőtámasz, ahol a legjobb eredmény 105 szabályos fekvőtámasz volt és persze az úszás).
Délután következett a jégköpő, a legjobb eredmény kb. 10 és fél méter volt, majd a barnasági verseny.
Az ezt követő szkanderral és sörivó versennyel igazi kocsmahangulat kerekedett és az utolsó program, mindenki kedvence a testfestő volt.
Mára maradtak a döntők és elődöntők a heti sportokban és a nagy röplabda mérkőzések is ma zajlottak, amit a külföldi csapat, azaz a szlovénok nyertek!
Végül az esti buliban mindenki megünnepelhette az eredményeket és kiereszthette a sporthét fáradalmait. :-)
Képek itt!
admin