NAturisták MAgyarországi SZövetsége
Természetesen szabadon!
2020. július 9., csütörtök - Lukrécia Archív hírek
Naturista cenzúraellenes nyilatkozat
2015-07-18
Naturista cenzúraellenes nyilatkozat

A Nemzetközi Naturista Szövetség (INF) ellenzi a természetes emberi test bármily módon történő cenzúrázását. A meztelenség a naturizmus alapvető kifejeződése. Az emberi test a természetes állapotában se nem illetlen, sem pedig obszcén. Amint azt a több mint egy évszázados naturista tapasztalatok összessége és rengeteg tudományos kutatás is bizonyítja, a puszta meztelenség természeténél fogva semmivel sem hordoz több szexuális tartalmat, mint egy ruházattal fedett test.

Különösen foglalkoztat minket a közösségi médiában megjelenő meztelenség egyre növekvő cenzúrázása. Az olyan szolgáltatók, mint például a Facebook, olyan széles körben használatossá váltak, hogy ezek mostanra már gyakorlatilag közösségi terek. Arra ösztönözzük a kormányokat, hogy szabályozzák ezeket a szolgáltatásokat annak érdekében, hogy biztosítva legyen a szólásszabadság, és hogy megelőzzék a különféle eszmék elnyomását az etnocentrikus cenzúra-irányelvek által.

Mi a Naturizmus?

A naturizmus egy életmód, harmóniában a természettel, amely a közösségi meztelenség gyakorlata által meghatározott, azzal a szándékkal, hogy elősegítsék az önbecsülést és a mások és a környezet felé irányuló tiszteletet.

Az INF-FNI-ről:

A Nemzetközi Naturista Szövetség 1953-ban alapult és a legális székhelye Ausztriában található. Világszerte 30 saját nemzeti szövetséggel rendelkező országot foglal magába, valamint olyan országokat is, ahol a naturizmus még úgymond gyerekcipőben jár, és ahol az INF levelezések által tud működni. Az INF-FNI törekszik arra, hogy hivatalosan is elismerjék, hogy emberi jogunk a meztelenség, természetes környezetben és körülmények között. Az INF-FNI három hivatalos nyelve: az angol, a francia és a német.

Kapcsolat:
http://www.inf-fni.org/eng/Home/About-INF-FNI/INF-Board
INF-FNI, Eduard-Nittnerstraße 14/6, A-4063 Hörsching, Austria http://www.inf-fni.org naturism@inf-fni.org

Tagszövetségeink:
http://www.inf-fni.org/eng/Home/Federations
Holland Barátainkat Fogadó Buli
2015-07-18
Mintegy 18 fellépő csapattal, ill. szóló előadással kezdődött vacsora után a holland buli, ebből 6-8 olyan profi volt, csak úgy vöröslöttek a tenyerek, a többieken is jól szórakoztunk.

Kis rábeszélésre tudom, hogy mindenki képes előadni valamit, erről ez az este is meggyőzött.

A tóparti, fáklyás dizsijeink hangulatát pedig a profi látványtervezők csak bámulhatják "szagmailag", ezért is szeretem a naturizmust.
Képek itt!
admin