NAturisták MAgyarországi SZövetsége
Természetesen szabadon!
2020. július 14., kedd - Őrs Archív hírek
Holland buli
2014-07-20
A Holland Buli néhány perces szomorú kezdetén megláthattuk, hogy ezt a csapat nem csak jóban, hanem rosszban is összetart:
Egyperces néma gyásszal és gyertyagyújtással emlékeztünk a repülőszerencsétlenség holland és az ott folyó háború ukrajnai áldozataira, Szolja pedig egy gyönyörű ukrán gyászdallal fejezte ki ugyanezt az érzést.

Utána viszont sok vicces és szórakoztató műsort láthattunk. A bátor jelentkezők (merthogy az egyetlen kritérium a részvételhez a fellépés bátorsága volt :) ):
Bogi pohártrükközött, Bence ping-pong labdával zsonglőrködött, Ottó vicceket mesélt, Réka, Laci, Margit és Victória egy aranyos családi énekkel rukkoltak elő, a 2 éves Boti egyedül (!) magyar és holland gyerekdalokat adott elő, Rob is a családjával énekelt. Timi vizes póló bemutatója után következett a Sziki rangere címmel Attila, Gábor a Fehér Sziklákat énekelte. Laci és Eta a legfinomabb meggyes pite receptjét osztotta meg a közönséggel. Zsolt holland viccekkel nevettette meg a hallgatóságot. Jani Neil Sedaka egyik számát énekelte, Gabesz, Gróf Úr és Jani/Robi Hawaii-i hangulatot hoztak a Szikire. Zsuzsanna "A beszélgetés" című műsorába a közönséget is bevonta, de a hollandoknak is sikerült felráznia a nézőket egy tánc, Enidnek pedig egy másik vonatozás erejéig. János három számmal is készült a bulira, Petra furulya szólójával mindenkit elvarázsolt, erre magyar válasz is született. A műsort Jack és Rob dalai zárták.

Utána hajnali 2-ig tartó disco-val végződött a Holland buli.

Képek itt!
admin