NAturisták MAgyarországi SZövetsége
Természetesen szabadon!
2020. július 6., hétfő - Csaba Archív hírek
Boldog új évet!
2013-12-31
Kedves Naturista Barátaim!


Sok szeretettel köszöntünk mindenkit az év végi ünnepek alkalmából és kívánunk mindenkinek a jövő évben az ideihez hasonlóan sok napsütést és kellemes szórakozást.
Az idei programok közül a teljesség igénye nélkül említeném az egye több helyen megvalósult naturista strandolási, kempingezési, szaunázási és wellness-ezési lehetőségeket, az ebben végbement még újabb kezdeményezéseket, a rengeteg szervezett és spontán programot, vízi- és gyalogtúrát, művész- és ifjúsági tábort, hazai és nemzetközi sportversenyeket és az azokon elért kiváló eredményeket, gyereknapokat, főzőversenyeket, nyitó- és záróbulikat, évfordulókat.
Idén is már sokszor a bőség zavarával küzdöttek tagjaink. Az egyeztetéseket a rendezvényszervezők mindeddig dicséretesen kulturált módon és udvariasan folyó (mind nehezebb) megbeszéléseken végezték, de persze szerencsére már sokkal több a program, mint a hétvége.
Aktívan részt vettünk a nemzetközi naturista fórumokon és rendezvényeken (pl. az Alpok-Adrián megint arattunk). Az MNE-vel is egyre jobban "barátozunk", reméljük, hamarosan őket is tagjaink között üdvözölhetjük.
Az idei főbb eseményeinkről részletesebben itt olvashattok:

NAMASZ Friss Hírek

vagy pedig a társszervezetek honlapjain:

www.nudi.hu
www.navke.hu
www.nbbke.hu
www.naturistaklatokep.hu
www.naturistasziget.hu
www.anyas.hu
www.naturistcamping-angelafarm.hu


A 2014-es év programösszesítőjét hamarosan mindenhol meghirdetjük.

Köszönjük a naturizmust kellemes élménnyé varázsoló minden szervező, arról hírt adó és a megvalósításban részt vevő barátom lelkes munkáját!

Ezúton kívánok még egyszer mindenkinek boldog, élmény- és programdús, napsütéses új évet Elnökségünk nevében is!

Dr. Sándor János
Elnök
admin