NAturisták MAgyarországi SZövetsége
Természetesen szabadon!
2020. július 6., hétfő - Csaba Archív hírek
25 éves a Sziki, a mostani hétvége!
2013-06-10
Kedves Szikisek, főleg az ősnaturisták!

Remélem jó sok régi szikist sikerült értesítenetek és lesznek kellemes találkozások a mostani hétvégi (2013.06.15-16.) 25 éves évfordulón!
Köszönjük az eljuttatott fotókat és filmeket is, de még bírunk feldolgozni, csak győzzétek megnézni!

Továbbra is várjuk, hogy:
- küldjetek előre régi szikis fotókat, ha kell, beszkenneljük, de a hátára írjátok rá ceruzával, hogy ki szerepel rajta és a kb. évszámot! Csinálunk egy jó nagy sorozatvetítést belőle. "Ilyenek voltunk" fotóknak örülünk a legjobban azoktól, akik már régen is idejártak!
- ha tudtok olyanok elérhetőségeit, akik régen jártak, most már nem, adjátok meg, vagy vegyétek fel velük a kapcsolatot egyidejű értesítésünk mellett. Ebben régi jó meglepetésvendégek okoznák a legnagyobb örömet a csapatnak.

A program törzse a következő:

Szombaton este diszkó, D.J. Kőmíves Sanyi.

Vasárnap 11-től ünnepi köszöntők.

Fórum, ősnaturisták emlékezései, Legek a Szikiről - még információkat várok, pl. legnagyobb buli, legérdekesebb esemény, legviccesebb sztori, leg-emberek (kor, távolság, látogatások száma, sporteredmények, stb.)
Egész nap fotók, filmek vetítése az őskortól napjainkig, A Sziki régen és ma - képek, sztorik, kiállítás, köztük "Ilyen volt" fotók bemutatása azoknak, akik szeretnék felidézni ifjúkori önmagukat.

Díszvendégek:
Sieglinde Ivo, a Nemzetközi Naturista Szövetség (INF) Elnökasszonya és persze minden ősnaturistánk! (Én az 1991-es első érkezésemmel már "gyüttmentnek" számítok :))

A már a nyolcvanas évektől máig nálunk nudizók és az öt évnél régebb óta valamiért már nem, de korábban nálunk járt nudizók részére a szombat esti diszkóra és a vasárnapi rendezvényekre a strandbelépő ingyenes!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdvözlettel:

Sándor Jancsi és csapata
+36209673702

admin